Betöltés...

Mi az az „alternatív nyitótánc videó”?

A nyitótáncotok a násznép által rögzített felvételekből vágva, fotókkal stílusosan animálva.

Mint itt szinte minden, ez is saját fejlesztésű formátum.  Mi elég sokat bénáztunk a táncnál, így a kritikus pontokat próbáltam kikozmetikázni. Így jött az ötlet, hogy a fotós képeivel stílusosan animálva takarjam ki a hibákat. Aztán egy kedves vágó ismerősöm, nevezetesen Sztera mondta, hogy milyen jó lenne, ha régi fotók is lennének benne.  Így aztán ki kísérleteztem, hogy lehetne ezt a legfrappánsabban megoldani.

A régi fotók, mintegy emlékként jelennek meg a tánc alatt, ezáltal szép keretbe foglalta a kapcsolatunkat a tánc és az emlék-fotók párosa.

Ha maradnátok a hagyományosabb stílusú vágásnál, természetesen úgy is megvághatom. 

Segédlet a násznépnek a felvételekhez! 

Már túl vagytok az esküvőn? A Ti esküvőtökön sem bírt magával a násznép, és többen is felvették mobiltelefonnal a nyitótáncotokat? Ideje előkeresni!

nyitótánc 

Nézzétek vissza a nyitótáncotok akár minden nap, míg meg nem unjátok úgy, hogy nem fizettetek ki egy vagyont egy videós csapatnak. Annyi a dolgotok, hogy

megkértek négy-öt vendéget, hogy videózzanak mobiltelefonnal, amit aztán én megvágok. 
nyitótánc  – művészi stílusban

Ugyanaz a szolgáltatás, mint az előbbinél, ám egy kreatívabb verzióban.

A fotós által készített fotókkal kiegészítve vágom meg a videót.

Ez rendkívül feldobja, színesíti a videót, ráadásul ha nem sikeredett tökéletesre az előadásotok, a képi megszakításokkal ezen tompíthatunk.

nyitótánc  – emlékekkel

Ugyanaz a szolgáltatás, mint az előbbinél, ám ez esetben a profi fotós felvételeket helyett a ti közös fotóitokkal szakítjuk meg a nyitótáncotok.

Nincs más dolgod, mint előkeresni a régi közös szelfiket és

elmeséljük a szerelmetek történetét az első táncotok alatt.