Betöltés...

2010-2021 tévé- és filmvágó karrier

Epresi-Pálfalvi  Réka vagyok, 12 éve dolgozom a tévé- és film szakmában vágóként.

Amikor tévéfilmet, dokumentumfilmet, reklámot, tévésorozatot, igazából bármit vágok, nem csak a lehető legkevesebb energiabefektetéssel dolgozom, hanem törekszem arra, hogy a lehető legjobbat hozzam ki a nyersanyagból, próbálok mindig valami újat alkotni.

A szívemet, lelkemet beleteszem az összes projektbe,

amin dolgozom, legyen az akár egy pár másodperces preroll reklám a social mediára, vagy egy 80 perces tévéfilm.

0
ÉVE A TÉVÉ- ÉS FILMSZAKMÁBAN
0
Vágott videó
0
Tévésorozat adás
0
Éve saját vágó stúdió
0
tévé- és kisjátékfilm

alternatív esküvői videók

miért vágok alternatív esküvői videókat?

Az embernek szüksége van időnként megújulni, hogy ne fásuljon bele a mindennapokba. A filmes-tévés projektekhez képest egy alternatív esküvői videót vágni kikapcsolódás. Az előbbiekhez képest gyors és könnyű munka.  Ráadásul imádom az esküvők hangulatát, a jó zenéket, és az érzelmeket, amik a videók nézésével átélek. 

Ha nem jutott pénz profi esküvői videósra, kérjétek meg a násznép egy-két tagját, hogy telefonnal rögzítsék a Nagy Napot.

A fotós képeivel animálva képileg emelem a videó látványvilágát. Olyan pároknak ajánlom az alternatív esküvői videót, akiknek a történetmesélés fontosabb, mint a professzionálisan megkomponált felvételek. Az alternatív esküvői videót garantáltan lelkesen nézik végig az ifjú páron kívül a barátok is, hiszen

fordulatos filmes történetmesélési technikával van vágva.

Ha érdekel a filmes szakmai munkásságom: www.palfalvireka.com
és kövess TikTokon!