Betöltés...

Egy esküvő hatalmas anyagi befektetés,
a videó ne legyen az!

Alternatív polgári esküvői videó

Mi az az „alternatív polgári esküvői videó”?

A polgári szertartásotok mobiltelefonos felvételekből vágva REALITY STÍLUSBAN, fotókkal stílusosan animálva.

Ha nem is lesz nagy lagzitok, attól még lehet esküvői videótok!  Számomra a legfontosabb szempont ennek a vállalkozásnak a megalapításakor az volt, hogy mindenkinek legyen lehetősége esküvői videóra, akármekkora esküvőt is tartson. Kérjétek meg az egyik vendéget, hogy telefonnal vegye fel a szertartást. Ha nincs olyan személy, akit meg tudnátok erre kérni, akkor rakjátok egy fix helyre a mobiltelefont. Lehetőleg veletek szemben legyen, szemmagasságban. 

Segédlet a násznépnek a felvételekhez! 

Egyedülálló az esküvői videók világában.

Miben más, mint a többi esküvői videó? Említettem a reality vágást. Ez egy tévés kifejezés. Azt jelenti, hogy egy több órás felvételt pár percbe rövidítünk úgy, hogy a mondanivalója megmaradjon. Ez alkalmazható az esküvői videókra is, hiszen nem biztos, hogy több év távlatából is ugyanolyan lelkesedéssel nézitek vissza a teljes szertartást, mint az első alkalommal.  Nem a manapság oly divatos „highlight” videó stílusban vágva, azaz szépen megkomponált felvételek egy szép zenére vágva. Minden alternatív esküvői videónak valódi tartalommal bíró története van, hiszen a mozgókép a történetmeséléstől lesz időtálló. Nem a szép felvételektől.

Ha volt profi fotós a szertartáson (vagy volt kreatív fotózásotok), küldd át a képeket, hogy feldobjam animációkkal a telefonos felvételeket.

Régi közös képeket is keressetek elő, hogy egy szép vers alatt bemutassuk szerelmetek történetét!

Ha volt egy szolid ünnepi parti a szertartás után, az ott készült fotókat és videókat is küldd el, és meglátjuk mit lehet belőlük kihozni!

Alternatív polgári esküvői videó – REALITY STÍLUSBAN
4-6 perc hosszban

Nézzétek vissza a Nagy Napotok úgy, hogy nem fizettetek ki egy vagyont egy videós csapatnak. Annyi a dolgotok, hogy

megkértek egy vendéget, hogy videózzon mobiltelefonnal, amit aztán én megvágok.

Mivel több év távlatából nem biztos, hogy szívesen néznétek végig újra a telejs szertartást, ezért a legszebb pillanatokat megtartva vágom meg.

A fotós által készített fotókkal kiegészítve vágom meg a videót.

A mobiltelefonos felvételeket rendkívül színesíti, ha egy-egy fotó erejéig megállítjuk a pillanatot,  és megnézzük az érzelmeket az arcokon.

A szertartás egy szép versére szívesen felépítem a szerelmetek történetét (régi közös fotókból), vagy a nászutas képeket.

Ha lesz egy kis ebéd, vagy vacsora a szertartás után, akkor videózzatok ott is, és ezt is bevághatom!

Így készül egy alternatív esküvői videó

@epresipalfalvireka #válasz @tamas.faklen számára / Az alternatív esküvői videó formátumot idén találtam ki 🎬 olyan pároknak, akik nem jutott pénz profi esküvői videósra 👰🏼‍♀️🤵🏼 mobiltelefonos felvételekből van vágva 📱 filmes történetmesélési eszközöket alkalmazva 🦄 #vágó #vágás #esküvő #esküvőifilm #menyasszonylettem #weddingunicorn #weddingunicornreka #lagzi #polgáriszertartás #alternatívesküvőivideó #menyasszonytanc #menyasszonytipp ♬ eredeti hang – Epresi-Pálfalvi Réka