Betöltés...

Mi az a fotómontázs videó?

Olyan videó, ahol fotók vannak animálva zenére.

Lehet ez egyszerűbb módon is, mint amire már egy iphone is képes önmagától. De vannak sokkal stílusosabb megoldások is. Nézz bele pár variációba.

Milyen alkalomra?

 
Polgári szertartásra

Első sorban polgári szertartásra ajánlom, ahol képekben röviden, kb másfél-két percben elmesélitek szerelmetek történetét. Azért ilyen röviden, mert a jóból is megárt a sok! No meg az emberi türelem, figyelem is véges, de ez a maximum két perces hossz még pont leköti mindenki figyelmét. Mi gyerekkori képekkel is kiegészítettük a szelfiket, így szeretteink láttak minket felnőni. A fotók kiegészíthetők dátumokkal, akár a zene szövege is megjelenhet, vagy más feliratokkal.

Esküvői videó helyett

Ha nem volt esküvői videósotok, keressétek elő a legkedvesebb fotókat amik az esküvőn készült, és egy számotokra fontos zenére, a számotokra megfelelő stílusban animálok.

Ajándéknak is tökéletes

Kifogytál az ötletekből mivel lephetnéd meg életed szerelmét? Keresd elő a régi közös fotóitokat, a legkedvesebb esküvői fotóitakat, vagy akár a nászutas képeiteket és egy számotokra kedves zenére elkészítem a fotómontázs videót. Számtalan stílus választható, pörgess bele a fenti videókba, vagy ha egyik sem tetszik, írd meg mi állna hozzátok közel!

Fotómontázs videó – Már 15.00 Ft-tól