Betöltés...

Egy esküvő hatalmas anyagi befektetés,
a videó ne legyen az!

Alternatív esküvői videók

Mi az az “alternatív esküvői videó”?

A násznép által rögzített mobiltelefonos felvételekből reality stílusban vágott videó, a fotós képeivel stílusosan animálva. Ez egy teljesen saját formátumfejlesztés. Az alternatív esküvői videók kifejlesztéséhez a több mint 10 éves filmes és tévés vágói kreativitásomat vetettem be, a  közösségi média reklámjaiban alkalmazott effektekkel, mégpedig azért, hogy ne kelljen profi videós stábot többszázezer forintért alkalmazni. 

Egyedülálló az esküvői videók világában.

Miben más, mint a többi esküvői videó? Említettem a reality vágást. Ez egy tévés kifejezés. Azt jelenti, hogy egy több órás felvételt pár percbe rövidítünk úgy, hogy a mondanivalója megmaradjon. Ez alkalmazható az esküvői videókra is, hiszen nem biztos, hogy több év távlatából is ugyanolyan lelkesedéssel nézitek vissza a teljes Nagy Napotok, mint az első alkalommal.  Nem a manapság oly divatos „highlight” videó stílusban vágva, azaz szépen megkomponált felvételek egy szép zenére vágva. Minden alternatív esküvői videónak valódi tartalommal bíró története van, hiszen a mozgókép a történetmeséléstől lesz időtálló. Nem a szép felvételektől.

Segédlet a násznépnek a felvételekhez!

Ha kisebb esküvőre készültök (csak szertartás, és egy mini ebéd vagy vacsora lagzi nélkül), akkor az alternatív polgári esküvői videót ajánlom!

Alternatív esküvői videó – REALITY STÍLUSBAN
10-15 perc hosszban

Nézzétek vissza a Nagy Napotok úgy, hogy nem fizettetek ki egy vagyont egy videós csapatnak. Annyi a dolgotok, hogy

megkértek pár vendéget, hogy videózzanak mobiltelefonnal, amit aztán én megvágok.

Biztosan lesz olyan, akit kérni sem kell, magától is telefont ragad, mint a mi esküvőnk is….!

Minden felvételt megnézek, és a legfontosabb pillanatokból összevágom az esküvői videótok. Vagy az alapján, amit előre megbeszélünk. Ha valamely szövegrész nem érthető, a stílusotoknak megfelelően feliratozom, feljavítom a hangot. 

A fotós által készített fotókkal kiegészítve vágom meg a videót.

A videóban valahol felépítem a szerelmetek történetét (ami a régi közös fotóitokból készül), legyen az egy szép vers alatt, vagy a nyitótáncotok közben.

A mobiltelefonos felvételeket rendkívül színesíti, ha egy-egy fotó erejéig megállítjuk a pillanatot,  és megnézzük az érzelmeket az arcokon.

Így készül egy alternatív esküvői videó

@epresipalfalvireka #válasz @tamas.faklen számára / Az alternatív esküvői videó formátumot idén találtam ki 🎬 olyan pároknak, akik nem jutott pénz profi esküvői videósra 👰🏼‍♀️🤵🏼 mobiltelefonos felvételekből van vágva 📱 filmes történetmesélési eszközöket alkalmazva 🦄 #vágó #vágás #esküvő #esküvőifilm #menyasszonylettem #weddingunicorn #weddingunicornreka #lagzi #polgáriszertartás #alternatívesküvőivideó #menyasszonytanc #menyasszonytipp ♬ eredeti hang – Epresi-Pálfalvi Réka