Betöltés...

Egy esküvő hatalmas anyagi befektetés,
a videó ne legyen az!

Alternatív esküvői videók

Mi az az “alternatív esküvői videó”?

A násznép által rögzített mobiltelefonos felvételekből reality stílusban vágott videó, a fotós képeivel stílusosan animálva. Ez egy teljesen saját formátumfejlesztés. Az alternatív esküvői videók kifejlesztéséhez a több mint 10 éves filmes és tévés vágói kreativitásomat vetettem be, a  közösségi média reklámjaiban alkalmazott effektekkel, mégpedig azért, hogy ne kelljen profi videós stábot többszázezer forintért alkalmazni. 

Egyedülálló az esküvői videók világában.

Miben más, mint a többi esküvői videó? Említettem a reality vágást. Ez egy tévés kifejezés. Azt jelenti, hogy egy több órás felvételt pár percbe rövidítünk úgy, hogy a mondanivalója megmaradjon. Ez alkalmazható az esküvői videókra is, hiszen nem biztos, hogy több év távlatából is ugyanolyan lelkesedéssel nézitek vissza a teljes Nagy Napotok, mint az első alkalommal.  Nem a manapság oly divatos “highlight” videó stílusban vágva, azaz szépen megkomponált felvételek egy szép zenére vágva. Minden alternatív esküvői videónak valódi tartalommal bíró története van, hiszen a mozgókép a történetmeséléstől lesz időtálló. Nem a szép felvételektől.

Segédlet a násznépnek a felvételekhez!

Alternatív esküvői videó - 63.000 Ft-tól

Alternatív esküvői videó – REALITY STÍLUSBAN

Nézzétek vissza a Nagy Napotok úgy, hogy nem fizettetek ki egy vagyont egy videós csapatnak. Annyi a dolgotok, hogy

megkértek pár vendéget, hogy videózzanak mobiltelefonnal, amit aztán én megvágok.

Biztosan lesz olyan, akit kérni sem kell, magától is telefont ragad, mint a mi esküvőnk is….!

Minden felvételt megnézek, és a legfontosabb pillanatokból összevágom az esküvői videótok. Vagy az alapján, amit előre megbeszélünk. Ha valamely szövegrész nem érthető, a stílusotoknak megfelelően feliratozom, feljavítom a hangot. 

Az alternatív esküvői videó hossza 10-15 perc között várható annak függvényében mi volt az esküvőtök felépítése.

Készíthetek hosszabb verziót, ám ez esetben nem beszélhetünk reality stílusról. A hosszú verzióban az “álljatok fel-üljetek le” és társai vannak kivágva. Ennek a hossza attól függ, hogy mennyi mindent rögzített a násznép. A mi esküvőnk – úgy hogy nem kértünk senkit előzetesen -, kb másfél órányi felvétel készült!

alternatív Esküvői Videó- REALITY & művészi stílusban

Ugyanaz a szolgáltatás, mint a rövid esküvői videó, ám egy kreatívabb verzióban.

A fotós által készített fotókkal kiegészítve vágom meg a videót.

A videóban valahol felépítem a szerelmetek történetét (ami a régi közös fotóitokból készül), legyen az egy szép vers alatt, vagy a nyitótáncotok közben.

A mobiltelefonos felvételeket rendkívül színesíti, ha egy-egy fotó erejéig megállítjuk a pillanatot,  és megnézzük az érzelmeket az arcokon.

Hosszú verziót is szívesen elkészítem ilyen művészi stílusban, ám ennek az ára sajnos nem tud túl költségbarát lenni, mivel nagyon sok munka egy-másfél órányi videóhoz fotómontázs részeket készíteni.