Betöltés...

Egy esküvő hatalmas anyagi befektetés,
a videó ne legyen az!

Alternatív egzotikus esküvői videók

Sok pár szembesül azzal, akik külföldön tartanák az esküvőjüket, hogy egy profi esküvői videós csillagászati árban dolgozik. Ezért egyből le is mondanak arról, hogy legyen esküvői videójuk. Az alternatív egzotikus esküvői videó egy olyan szolgáltatás, amelyhez nem szükséges videós, de mégis lesz videó. Számomra a legfontosabb szempont ennek a vállalkozásnak a megalapításakor az volt, hogy mindenkinek legyen lehetősége esküvői videóra, akármekkora esküvőt is tartson.

Mi az az “alternatív egzotikus esküvői videó”?

Mobiltelefonos (vagy gopros) felvételekből reality stílusban vágott videó, a fotós képeivel, szelfikkel stílusosan animálva. A videó lélegzetelállító drone felvételekkel indul. Ha nem magyar a szertartás nyelve, egy romantikus magyarul utólag narrált versre stílusos fotómontázs jelenik meg a régi közös szelfikből, vagy a kreatív fotózásból. Ez egy teljesen saját formátumfejlesztés, a több mint 10 éves filmes és tévés vágói kreativitásomat vetettem be, a  közösségi média reklámjaiban alkalmazott effektekkel.

Egyedülálló az esküvői videók világában.

Miben más, mint a többi esküvői videó? Említettem a reality vágást. Ez egy tévés kifejezés. Azt jelenti, hogy egy több órás felvételt pár percbe rövidítünk úgy, hogy a mondanivalója megmaradjon. Ez alkalmazható az esküvői videókra is, hiszen nem biztos, hogy több év távlatából is ugyanolyan lelkesedéssel nézitek vissza a teljes szertartást, mint az első alkalommal.  Nem a manapság oly divatos “highlight” videó stílusban vágva, azaz szépen megkomponált felvételek egy szép zenére vágva. Minden alternatív esküvői videónak valódi tartalommal bíró története van, hiszen a mozgókép a történetmeséléstől lesz időtálló. Nem a szép felvételektől. 

ez egy valóban közös alkotómunka

Az ifjú pár feladatai: a Szertartás rögzítése

Ha nincs olyan személy, akit meg tudnátok kérni, hogy mobiltelefonnal vegye fel a szertartást, akkor rakjátok egy fix helyre a mobiltelefont, vagy goprot. Lehetőleg veletek szemben legyen, szemmagasságban. Rengeteg szelfiállvány, tripod kapható, ami alkalmas erre. Arra figyeljetek még, hogy 16:9 képarányban (1920×1080 vagy nagyobb), azaz fektetve rögzítsétek, és semmi esetre sem lassítva! Tudom, most az álló képarány a divat, de ez múlandó hóbort. Ha tévén néznéd vissza, akkor máris sokkal szebb a szemnek a fektetett képarány! Ha mégis állítva sikeredett, az sem baj, megoldom, hogy esztétikus legyen a végeredmény.

Fotók kiválasztása

Ha készültek fotók a szertartáson, küldjétek át nekem. A kreatív fotózást is! Mindet! Akár szelfiket, vagy videókat, ahogy készülődtök. Továbbá érdemes azon elgondolkodni, hogy szeretnétek-e, hogy a szerelmetek története is megjelenjen a videóban. Itt régi közös szelfikre gondolok, akár gyerekkori képekkel kiegészítve. Egy versre szépen lehet ilyen fotómontázs videót animálni és szép keretet ad a kapcsolatotoknak, mígnem eljutottatok az esküvőig. Ha esetleg ott is maradtatok nászúton, akkor arról is jöhet pár fotó, vagy videó!

Légy az első alternatív egzotikus esküvői videó megrendelő az exkluzív 50%-os kedvezményért!

50.000 ft helyett: 25.000 Ft-ért!

Így készül egy alternatív esküvői videó

@epresipalfalvireka #válasz @tamas.faklen számára / Az alternatív esküvői videó formátumot idén találtam ki 🎬 olyan pároknak, akik nem jutott pénz profi esküvői videósra 👰🏼‍♀️🤵🏼 mobiltelefonos felvételekből van vágva 📱 filmes történetmesélési eszközöket alkalmazva 🦄 #vágó #vágás #esküvő #esküvőifilm #menyasszonylettem #weddingunicorn #weddingunicornreka #lagzi #polgáriszertartás #alternatívesküvőivideó #menyasszonytanc #menyasszonytipp ♬ eredeti hang – Epresi-Pálfalvi Réka

További kérdésed van?

Töltsd ki ezt a kérdőívet! Ha azonnali válaszra vársz, hívj fel munkaidőben telefonon!