Betöltés...
Elsősorban olyan férjeknek ajánlom ezeket az ajándék lehetőséget, akiknek nincs ötletük mivel lephetnék meg a feleségüket kreatív, művészi módon.
De persze bárki kérheti ezt a szolgáltatást, aki érez benne elég fantáziát!
Alkalmas ünnepek lehetnek: évforduló, Karácsony, Valentin-nap, Nőnap

Fotómontázs videó

Szerelmetek története:

Az első randitól kezdve, eljegyzésen át az esküvőig vagy akár tovább! A fotómontázs stílusát közösen találjuk ki, hogy letisztult, elegáns, romantikus vagy vicces legyen.

15.000 Ft-tól

Esküvői emlékek:

Keresd elő a kedvenc képeiteket amik az esküvőn készültek – ha volt kreatív fotózásotok, akkor azokat is! -, és csináljunk belől egy kedves videót a kedvenc zenétekre! A fotómontázs stílusát közösen találjuk ki, hogy letisztult, elegáns, romantikus vagy vicces legyen.

15.000 Ft-tól

Nászút:

Máig felidézitek a gyönyörű helyet, ahol a nászutatokon voltatok? Keress elő pár fotót, vagy akár rengeteget és készítsünk belőlük egy fotómontázs videót! A fotómontázs stílusát közösen találjuk ki, hogy letisztult, elegáns, romantikus, modern vagy vicces legyen.

24.000 Ft
Valami más ötleted van ami fotómontázs videóval kapcsolatos?

Mindig nagy öröm újat alkotni. Írd meg a kívánságaidat, amit legjobb tudásom szerint megvalósítok!

Esküvői videó

A Ti esküvőtökön sem bírt magával a násznép pár tagja, és mobiltelefonnal felvette?

Nézzünk pár opciót, ami érdekes lehet Számodra!

Nyitótánc:

Mi elég sokat bénáztunk a táncnál, így a kritikus pontokat próbáltam eltakarni. Így jött az ötlet, hogy régebbi közös fotókkal kiegészítve készítsek videót.

Természetesen a hagyományos stílusban is megvághatom a videót!

9.000 Ft-tól

Polgári szertartás:

Csak polgári szertartásotok volt? Dobjuk fel  a felvételeket a fotós által készített képekkel és mutassuk be szerelmetek történetét fotókban!

Ha nem volt fotósotok, vagy nem jön be ez az alternatív stílus, megvághatom reality stlíusban is, hosszabb vagy rövidebb hosszban.

nyári akció: 18.000 Ft-tól (22.500 Ft helyett)

Ha további teljesen más ötleted támadt, írd meg, hogy megvalósítsam!