Betöltés...

Ha nem jutott esküvői videósra pénz, attól még lehet esküvői videótok!

kérjetek meg egy-két vendéget, hogy vegyék fel a Nagy Napotokat mobiltelefonnal.

Az így készült felvételeket küldd át nekem, hogy megvágjam. A fotós képeivel stílusosan animálom. Egy igazán megható történettel rendelkező időtálló videó lesz a végeredmény.

Küldd el a tájékoztatót a kiszemelt operatőr jelöltnek, vagy nyomtasd ki az esküvőre!

Mire figyelj az esküvő rögzítése során?

A legfontosabb, hogy ne zavard a fotós munkáját! Hiszen az ő fotói fogják feldobni képileg azokat a felvételeket, amiket Te rögzítesz. Ha szertartás van,
a saját helyedről videózz. A telefont fektetve tartsd, azaz 16:9 képarányban rögzíts. A közösségi médiában az álló képarány most a trendi, de visszanézve az alternatív esküvői videót tévén keresztül, nem lesz olyan szép. Minél hosszabb videókat készíts, ne állítsd le a felvételt, hogy rövidebb videók legyenek. Lehetőleg ne beszélj, ha felvételt készítesz. Készülj power bankkal, vagy töltővel, hiszen videózás során gyorsan merül a telefon. Ne lassítva rögzítsd a felvételeket!

Hogy küldd el a videókat az ifjú párnak?

Ne a közösségi médián küldd el a videókat, mert ezek nagyon lebutítják a felvétel minőségét. Személyesen Bluetoothon, air dropon keresztül küldd el. Online google drive-on vagy fileküldő oldalon. Ha még nem csináltál ilyet, itt elérsz egy részletes útmutatót: Segítség elakadtam a feltöltéssel!

Kövess a közösségi médián!