Betöltés...

A mi esküvőnk nem lehetett volna ilyen csodálatos, ha nem ilyen szuper szolgáltatókkal dolgozunk együtt! Minden kívánságunkat teljesítették!

Köszönjük a profi munkátokat!

Menyasszonyi ruha

Be Attractive. Mutattam 3-4 teljesen eltérő fotót Beának, hogy milyen ruhák tetszenek, és ő valamit meglátott bennük, és egyből ráérzett milyen stílust is szeretnék. A ruha szabását illetően rá hagyatkoztam, bízva a szakértelmében. Csillogó szemekkel keresett nem hagyományos csipke anyagokat, és életre keltette a mesét. A szokástól eltérően nem fátyollal, hanem palásttal emeltük a ruha varázsát. A tél hercegnőjének érezhettem magam csodálatos ruhakölteményében.

Öltöny

HEILEMANN Öltönyház. Az öltönyház tulajdonosa rutinos szakértelemmel állította össze a férjem outfitjét az esküvőnkre. Az öltönyt ugyan együtt választottuk ki, de az ing, mandzsetta gomb, nyakkendő, cipő téren hagytam kibontakozni a szakembert. Egy kényelmes, ám igazán elegáns megjelenést biztosított férjemnek a nagy napunkra.

Fotó

Szabó Bettit egy másik fotós ajánlotta és csodálatosan dolgozott. Folyamatosan figyelt minket, mindenhol ott volt, nem kellett utána kajtatni az esküvő alatt, ha szerettünk volt egy fotót. A kreatív fotózáshoz ő keresett helyszínt, beállított minket pózokba, folyamatosan instruált minket, még talán lelkesebb is volt nálunk. Lelkiismeretes, kreatív, megbízható és precíz szakembert ismerhettünk meg.

Dekor

Lencz Kata készítette a dekorokat a menyasszonyi csokortól kezdve, a koszorús lányok hajpántján át az asztaldíszekig. Egyszerű, letisztult, karácsonyi hangulatot szerettünk volna, meleg fényekkel, fenyőkkel, és ezt pazarul kivitelezte. Ráadásul az esküvő után precízen lebontotta a dekort, amit aztán mi megkaptunk és Karácsonykor újra fel tudtunk használni!

DJ

Dj. Wicksilver – Kemény dió volt a násznép, mert a Nyíregyházi vendégek a lakodalmas zenéket szerették, a Budapestiek pedig a retro számokat. Viktor megtalálta az arany középutat, hatalmas bulit csapott, és egész éjjel táncoltunk. Még olyan vendégek alatt is égett a táncparkett, akiket azelőtt sosem láttam táncolni.

Szertartásvezető, ceremónia mester

Debreczeni Krisztina – Utolsó utáni pillanatban kerestük meg Krisztit, mivel akit eredetileg felkértünk az esküvő előtt két héttel mondta vissza a munkát egészségügyi problémák miatt. Krisztina igazán frappáns szövegezést adott a polgári szertartásunknak, ami egyszerre volt felemelő, érzékeny és humoros. A ceremónia mesteri kötelességeit profin végezte, a násznép odavolt a határozott, ám szellemes stílusáért, koordinálási képességeiért!

Helyszín

 A Hotel Tiliana  minden kívánságunkat teljesítette. Én ki nem állhatom a székszoknya-terítő kombinációt, de ezen a modern helyszínen erre nem is volt szükség, hiszen kényelmes és szép bútorok voltak. A polgári szertartásunk külön teremben volt, mint maga a lagzi. A személyzet kedves, precíz és gyors volt. A vacsorát is a Tiliana készítette, amit azóta is dicsérnek a vendégek, többek szerint ilyen isteni húslevest még sehol sem ettek. A hotelnek kényelmes szobái révén a násznépet itt szállásoltuk el.

Templom, jegyesoktatás

Szent Margit Templom. A jegyesoktatásunkat is a Szent Margit Templom tartotta. Szkeptikusan vettünk részt a jegyesoktatáson, hisz mi már 6 éve együtt vagyunk, mi újdonságot tudnak nekünk mondani? Sokat! Érdemes részt venni olyanoknak is rajta, akik nem szeretnének egyházi esküvőt, hiszen ezeket az órákat 20-30 éve együtt élő házaspárok tartják, akiket igazán inspiráló hallgatni, hogy építkeznek minden nap a házasságuk boldogságáért.

Gyűrű

Németh Karikagyűrű. Bálint professzionálisan vezetett körben minket laikusokat a karikagyűrűk világában. Mire érdemes oda figyelni a választáskor, hogyan ápoljuk a gyűrűket. Aztán az egyedi igényeinket maximálisan kielégítve készítette el magyar motívumos fehér arany gyűrűinket. Nekem fontos volt, hogy a mezőkövesdi nagymamám után matyó mintás gyűrűm legyen, mutattam is Bálintnak egy ilyen virágos motívumot és azt kiegészítve készítette el számunkra a tökéletes gyűrűket, amiket egy életen át hordhatunk.

Torta, desszertpult

FitCandy. Fontos volt számomra, hogy a torta, az édes sütik és sósak laktózmentesek legyen hiszen én is, és a vendégek fele laktózérzékeny. Szilvi csodálatos és isteni finom tortát készített nekünk maracuja és belga csoki ízekben, amiket a vendégek azóta is magasztalnak. A sósak és édes sütik is igazán fantasztikusan ízletesek és gyönyörűek voltak. Mindemellett profin szállítottak ki mindent a helyszínre, nekem semmi dolgom nem volt az egyeztetést illetően.

Tortadísz

Rizsart. A férjemmel a World of Warcraft online játékban ismerkedtünk meg, és szerettük volna, ha ez valamilyen ízléses szinten megjelenik az esküvőnkön. Eszter pazar munkát végzett a tortadíszeinkkel, amik a lagzit követően üvegbúra alatt a nappalinkat szépítik.

Grafika

Varró Réka. Szarvasok, téli táj, elegancia, amit szerettünk volna ha megjelenik a grafikai dolgokon, és ezt precízen kivitelezte Réka. Nagy szó nálam, hogy ilyen elégedett voltam, hiszen tévés-filmes szakmában dolgozom és számomra minden kreatív igény magasan van. Az esküvő előtt pár nappal – mikor máskor? – pár vendég lemondta a részvételt, és Réka tettre készen várta az új ülésrendet és újra szerkesztette, nyomtatta azt. Köszönjük az ültetési rendet, ültető kártyákat és menükártyákat!

Tánc

Goldance TánciskolaBorkai Anita. A férjem egyáltalán nem tudott táncolni, ezért mi olyan tánctanárt kerestünk, aki amellett, hogy betanítja nekünk a nyitó táncunkat, a társastánc alapjaira is megtanítja férjemet. Az órát felesben tartottuk és három hónap alatt – heti egy óra – csodákat tett a férjemmel, hiszen ő programozóként nulla mozgáskoordinációval rendelkezett, de az esküvőnkre megtanult a chachacha, rocky, mambo alapjait és kifejezetten magabiztosan mozgott a táncparketten, és kifejezetten megszerette ezt a mozgást. Végig táncolta az éjszakát, pedig 6 év alatt jó ha háromszor táncoltunk 1-2 számra – mivel olyan borzalmasan tácolt előtte, hogy inkább nem akartam vele táncolni.

Személyi edző

Farkas Zsófia. És utoljára, de nem utolsó sorban megemlíteném a személyi edzőnket. Ő nyilván nem esküvői szolgáltató, ám Zsófi nélkül nem lehettünk volna ilyen szuper formában. Balázs és Én is 2020-ban még erősen túlsúlyosak voltunk, ám életmódot váltottunk mind táplálkozás és mozgás terén. Zsófi kitartó biztatása megtette a hatását, mert nem csak lefogytunk fejenként alsó hangon 15-20 kg-ot, hanem azóta is fenntartjuk ezt az eredményt.

© A cikkben használt képeket a hivatalos esküvői fotósunk: Baranyai Szabó Bettina készítette!

Kövess a közösségi médián!